Kapcsolat

Üveges Gábor
polgármester


   

VI. Hernád Fesztivál - 2014. augusztus 1-3.

2014.07.17.

VI. Hernád Fesztivál - 2014. augusztus 1-3.

Hernádszentandrás a VI. Hernád Fesztivál alkalmával első ízben három napos kínálattal, és igazi fesztivál hangulattal várja látogatóit közelről, s távolról egyaránt 2014. augusztus 1. és augusztus 3. között.

"Indul a Bakterház" a péntek estével együtt, a szombati X. Szentandrás Kupa kispályás labdarúgótorna igazi csemegéje lesz a Fradi Öregfiúk – Hernádszentandrás Öregfiúk mérkőzés, mint ahogy a Szőke András – Bede Róbert páros közreműködésével a biokertészet fűszernövényeit is felhasználó V. "Szentandrás Íze" Főzőverseny.

Lesz „Gyerek Sziget” kézművességgel, népi játszótérrel, póni lovagoltatással, délután kisvonattal gyönyörködhetnek a résztvevők a táj szépségében.

Helyi színészpalántákkal igazi, a közönséget is megmozgató vásári komédiába csap át a kora este, majd táncház, és egy fergeteges zenés mulatság zárja a második napot.

Augusztus 3-a vasárnap délelőtt a pihenésé, délután 5 órakor viszont visszatarthatatlanul elindul a Fesztivál-koncert dübörgése, melyen 8 amatőr zenekar bemutatkozását követően, a csillagokkal egy időben este 9 órakor lép színpadra, és ad egy két órás koncertet Magyarország egyik legnépszerűbb együttese, a Magna Cum Laude!

Részletek a www.hernadszentandras.hu honlapon, folyamatos meglepetések és akciók BioSzentandrás facebook oldalán olvashatók…

Legyen a vendégünk Ön is Hernádszentandráson!


Részletek:

- Fesztivál programterv: program.jpg

- Fesztivál plakát: fesztivál-1.jpg

- Indul a Bakterház plakát: plakát.jpg

- Indul a Bakterház (ajánló): http://www.youtube.com/watch?v=poaNNYZ4wkk

- Szentandrás Íze Főzőverseny felhívás: Főzőverseny-2014.doc

- Minta Udvar felhívás: Minta Udvar 2014.doc

- X. Szentandrás Kupa felhívás: X. Szentandrás Kupa-2014-.doc

- Magna Cum Laude plakát: magna-cum-laude_plakat_a2.pdf

- Cikk /Szuperinfó/: 15.pdf


Összefoglaló:

https://www.youtube.com/watch?v=BcTQFN1Ulog&feature=youtu.be

vissza